Print
Skip Navigation Links
eCert.Citizen Request Management SystemPočetna strana
eCert.Citizen Request Management SystemPrijava problema i
   upućivanje zahteva
eCert.Citizen Request Management SystemStatus poslatih zahteva
eCert.Citizen Request Management SystemRešeni zahtevi građana
   Česta pitanja i odgovori
Elektronska obuka

Poštovani građani, 

Opština će svakodnevno ažurirati bazu Vaših najčešćih pitanja i pripadajućih odgovora. Pretragu možete vršiti po ključnim rečima i/ili odabiru oblasti za koju je podnešen zahtev.

Rešeni zahtevi građana i česta pitanja i odgovori
Pretraži
Idi
Vrsta zahteva
 
of 1
/Page
Pitanje Odgovor
U gradu ima dosta čipovanih pasa koji se šetaju sami. Ko je nadležan za njih?
Komunalna inspekcija je ovlašćena da podnosi prekršajne prijave za nepostupanje po odredbama Odluke o držanju domaćih životinja. Ukoliko nam pošaljete kućni broj i prezime ili ime držaoca domaćih životinja, komunalna inspekcija će, nakon uvida na licu mesta, podneti zahtev za pokretanje prekršajnog postupka za učinjeni prekršaj.
Ko je nadležan za za uklanjanje neregistrovanih vozila koja su parkirana na javnim površinama?
Komunalna inspekcija.
Izgradio bih ispred svog stambenog objekta kolski prilaz, ali ne znam kome da se obratim. Možete li mi pomoći?
Možete se obratiti JP VAROŠ Vršac, na adresi Dvorska 10a tel: 013-821-614
Želeo bih da otpočnem posao taksiste ali ne zna odakle da krenem niti kome da se javim. Molim za pomoć!
Za sve informacije oko otpočinjanja posla taksi prevoza putnika, možete se obratititi saobraćajnoj inspekciji u okviru Odeljenja za komunalne i stambene poslove. Tel; 013-800-533.
Poštovani, živim u Banatskoj ulici u Vršcu i imam dete koje iduće godine polazi u prvi razred. Molim Vas da li možete da mi odgovorite u koju školi moram da upišem svoje dete?
Prema Opštinskoj Odluci o mreži osnovnih škola, deca sa mestom prebivališta u Banatskoj ulici, pripadaju OŠ Vuka Karadžić.
Poštovani, Obraćam Vam se ovim putem i želeo bih da rešimo jedan veliki problem koji se nalazi na naselju Breg u ulici Vinogradarski put. Ta ulica u stvari i ne postoji. Hteo bih da nam omogućite normalno funkcionisanje i normalan život u ovom gradu i da nam izgradite ulicu. Ako ste smogli snage i želje da uradite Goransku ulicu koja se nalazi iznad ove ulice ja verujem da postoji realna mogućnost da se i ova ulica izgradi i da mi koji živimo u ovoj ulici napokon živimo normalno kao i svi ostali građani Vršca koji uredno plaćaju porez i samodoprinos. S poštovanjem